Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Åsarp/Trädet numret större på Odenvi

Publicerad: 2024.03.18

Division 4-laget Åsarp/Trädet lade in växeln direkt och Calle Gustavsson höll i taktpinnen när laget under första halvleken gick upp i den 3-0 ledning som stod sig matchen ut.
Första halvlek:
Åsarp/Trädets första anfall efter fyra minuter resulterade i mål efter en individuell prestation av Calle Gustavsson. Fram tills den 25:e matchminuten är halvleken relativt jämn, men Calle Gustavsson står återigen för en stark soloprestation på sin kant där han frispelade Gustav Johansson till 2-0. Valtorp som hållt upp spelet bra efter det tidiga ledningsmålet har nu en betydligt sämre period. I den 38:e minuten gjorde nyss nämnda Gustavsson på liknande sätt som vid 2-0 och frispelade Linus Johansson till 3-0.

Andra halvlek:
Samtidigt som Åsarp/Trädet slog av på takten så var det ett mer resolut och modigt Valtorp som tog sig an den andra halvleken. Efter 70 spelade minuter tog sig Akuush Abdistaar till ett friläge där det kändes som att han mycket väl kunde fått en straff då han förhindrades att komma till avslut, en situation som istället slutade med två gula kort för Valtorpare för protest. En eventuell reducering på straff kunde blivit en liten väg in i matchen som istället fortsatte kontrolleras av Å/T som för dagen var för starka för rödvita Valtorp som fortsatt är i en utvecklingsfas där man får ta med sig moment som är bra och lära sig och utvecklas i övrigt.

Rebin Saeed om matchen till Falköpings Tidning:
- Vi hade en matchplan, men följde den inte ordentligt och då blev vi tydligt straffade. Vi försökte ändå göra det vi pratat om efter hand och det blev bättre i andra halvlek. Jag tycker att det ser bra ut enligt vår tids-och träningsplan.